..
    Αρχική    Εταιρεία    Επικοινωνία    Μέλος     Ο Στόλος Μας     Συνεργάτες    Εκδήλωση    Μ.Μ.Ε.    Σελίδες Ιστορίας            en   deu   
   

Δημοσιεύματα τύπου

 

  Ρεπορταζ της έγκριτης Ναυτιλιακής εφημερίδας Maritime Economies για την τιμητική διάκριση του Ευάγγελου Κρητικού από τον οργανισμό Vaporia Awards

 

  ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ: Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ VAPORIA AWARDS

Ως μια από τις κορυφαίες και πιο σημαντικές προσωπικότητες της Ελληνικής Εμπορικής Ναυτιλίας και η βιογραφία του συμπεριλήφθηκε στο βιβλίο που εκδόθηκε με τίτλο «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ» με συγγραφέα τον γνωστό Δημοσιογράφο Δημήτρη Κωνσταντάρα. Η βράβευση έγινε από τον Υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ Κωνσταντίνο Κατσαφάδο, που θεωρείται ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους που θήτευσαν στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

 

  17/3/2023: Ομιλία Ευάγγελου Κρητικού για το μέλλον και το παρόν της ναυτιλίας σε ημερίδα που διοργανώθηκε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ:

 

  

 

  31/3//2021: Το Βιετνάμ θέλει να προωθήσει τη θαλάσσια συνεργασία με την Ελλάδα

Η κυβέρνηση της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ, αποδίδει τιμές στην οικογένεια Κρητικός και συγκεκριμένα στον Ευάγγελο Κρητικό και Σπυρίδων Κρητικό, διότι διαμέσου της ναυτικής και ναυτιλιακής δράσης και δραστηριότητας τους, αρχής γενομένης από την δεκαετία του 1960 έως και σήμερα προσφέρθηκαν σημαντικές ανθρωπιστικές υπηρεσίες στο λαό του Βιετνάμ σε κρίσιμες ιστορικές στιγμές. Το ανωτέρω γεγονός αντανακλά και προσδίδει τιμή στο σύνολο της Ελληνικής Εμπορικής Ναυτιλίας.

Προς αναγνώριση των ανωτέρω και σαν καταγραφή ιστορικών γεγονότων μετά την λήξη της Πανδημίας του Κορωνοϊού θα πραγματοποιηθούν 2 επίσημες τελετές – εκδηλώσεις μία στην Ελλάδα και μία στο Ανόι στην πρωτεύουσά του Βιετνάμ, όπου θα μεταβεί προς τούτο ο κ. Ευάγγελος Κρητικός επίσημος προσκεκλημένος της κυβερνήσεως του Βιετνάμ.

Προς επίρρωση των ανωτέρω πραγματοποιήθηκε επίσημη συνάντηση του κ. Ευάγγελου Κρητικού με τον εξοχότατο πρέσβη του Βιετνάμ στη Ελλάδα κ. Nquyen Manh Cuong, την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 στην πρεσβεία του Βιετνάμ.

Τα ανωτέρω αποτέλεσαν πρώτο θέμα ειδήσεων στα ΜΜΕ του Βιετνάμ. 

Πηγή: Κόσμος και Εφημερίδα του Βιετνάμ

 

  29/3/2021: Βαρύνουσα ομιλία του κ. Ευάγγελο Κρητικού που συνδέει τον Ελληνικό Θαλάσσιο τουρισμό με τις επερχόμενες γεωστρατηγικές και γεωπολιτικές εξελίξεις:

 

  13/01/2021: ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ - ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΘΡΥΛΟΣ : ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ

 

  01/07/2020: Έρευνα και Ρεπορταζ της έγκριτης Ναυτιλιακής εφημερίδας Maritime Economies για την "Ιστορία πίσω από το ΟΝΟΜΑ...ΚΡΗΤΙΚΟΣ"

  24/06/2020: Συνέντευξη του κου Κρητικού Ευάγγελου στην έγκριτη Ναυτιλιακή εφημερίδα Maritime Economies για το Παρόν και το Μέλλον της Ελληνικής Ναυτιλίας

  Συνέντευξη - Πρώτο Θέμα - Πρωτοσέλιδο στην έγκριτη Ναυτιλιακή εφημερίδα Maritime Economies του κου Κρητικού Ευάγγελου Προέδρου Και Διευθύντα Συμβούλου της Κρητικός Ναυτιλιακές Γραμμές Ν.Ε

 

  

 

  

 

  

  

  

  

 

Copyright © 2019 - ep®